Plejefamilier

Familieprojektet samarbejder med den kommunale socialforvaltning om at tilrettelægge anbringelsesforløbet, så barnet får trygge rammer til at udvikle sig og skabe en tryg tilværelse i sit nye hjem hos plejefamilien.


Familieprojektet står for at rekruttere en plejefamilie til barnet, som kan samarbejde med forældrene. Vi godkender, forbereder og underviser plejeforældrene grundigt i forhold til den opgave. Familieprojektet sørger endvidere for den løbende kontakt med barnets biologiske mor og familie. 


Familieprojektet kan endvidere også varetage opgaven med supervision af plejefamilier efter nærmere aftale. 


image37

Supervision og faglige dage

Familieprojektet yder løbende supervision af plejefamilier. Programmet for kommende arrangementer sendes ud til plejefamilierne og fremgår også her på siden.


I 1. halvår 2020 er der supervision tirsdag d. 27. februar kl. 10-12:30 hos psykolog Mette Hemming Schaarup, Nørregade 12, 1. sal i Ringsted. Hvis der er mere end 8 deltagere afholdes to hold samme dag. Tilmelding til anette.worregaard@familieprojektet.dk


I 2020 er der endvidere supervision torsdag d. 07.05.2020.


Faglig dag  for Familieprojektets plejeforældre torsdag d. 6. februar 2020 kl 10-13 i lokalerne Prags Boulevard 80, 5. sal.


Ny lovgivning på området indebærer, at der skal være mere opfølgning og støtte i begyndelsen af et anbringelsesforløb. Familieprojektet lever allerede fuldt og helt op til de nye krav herom.


Ved spørgsmål om kommende arrangementer, skriv til info@familieprojektet.dk

image38

Downloads af KM seddel etc.

km år 2019 lav takst (xlsx)

Download